Waar en wanneer?

partner support ziekenhuisbed
Maak echte verbinding mogelijk tijdens een klinische bevalling

INFORMATIEVE ZOOM CALL MOGELIJK VOOR ALLE TRAININGEN (op aanvraag)

Elke doordeweekse werkdag van 9 tot 17 uur

Stuur een @ als je hier belangstelling voor hebt, via het info/aanmeld/inschrijf formulier!

We geven les op onze mooie leslokatie aan de Kloosterdijk 6, 1141 PJ in Monnickendam. Daar kan je gratis parkeren maar je kan ook met bus 312, 314 of 316 komen vanaf station Amsterdam CS of Amsterdam Noord. Kom je met de bus? Laat dan even weten of we je moeten komen halen van de halte 'Katwoude'. Je kan ook lopen, dat is ongeveer 10 minuten.

Wil je blijven slapen? Dat kan, mail ons op tijd, dan nemen we de mogelijkheden met je door. Er zijn diverse hotels en BnB's in de buurt!

Basiskennis & praktijk training lesdata (najaar 2022) in Monnickendam

Vrijdag 9 september

  • van 9.30 tot 17.30 uur

Zaterdag 10 september

  • van 9.30 tot 17.30 uur

Zondag 11 september

van 9.30 tot 17.30 uur

Geboorte Doula opleiding lesdata 2023.jpeg

Er is maar één start moment mogelijk voor aspirant doula's in najaar 2022!

Additionele klinische kennis training lesdata (najaar 2022) in Monnickendam

Eerste lesdag op woensdag 21 september 2022

Als je zij-instroomt als ervaren doula leg je aan het einde van deze dag een geschreven toets af om te bepalen of je toegang krijgt tot de volgende lesdagen en het CERT traject. Deze toets leggen de BKPT doula's ook af, samen met jou. Beoordeling volgt binnen een aantal dagen na het afleggen ervan en bepaalt het verdere verloop van je studie-traject.

  • van 9.30 tot 18 uur (inclusief geschreven toets aan het einde van de dag)

Tweede lesdag op woensdag 28 september 2022

  • van 9.30 tot 17.30 uur

Derde lesdag op woensdag 5 oktober 2022

  • van 9.30 tot 17.30 uur

Certificering-trajecten 2022

Deelname aan een toets voorafgaand aan de lesdagen als dit je eerste kennismaking is met de Doula Academie. Uitslag van deze toets bepaald of je toegang hebt tot het certificering-traject, of dat je de additionele klinische kennis doula training niet (hoeft te) volg(en)/t. Deze toets wordt online of persoonlijk afgenomen.

Eigen planning : schrijven paper en reflectie n.a.v. mentor gesprek binnen een maand na het volgen van de certificering dagen. Dit onderdeel moet af en voldoende bevonden zijn, voordat je gecertificeerd kan worden. Verder zal je ACTIEF deel moeten nemen aan tenminste 2 online casuïstiek besprekingen.

Najaar 2022

Eerste certificering dag zaterdag 8 oktober 2022

  • van 9.30 tot 17.30 uur

Tweede certificering dag zondag 9 oktober 2022

  • van 9.30 tot 19 uur (incl. borrel)
hangen bevalbed
Leer een klinisch beval bed anders in te zetten

De Doula Academie houdt jou actief op de hoogte van aanvullende cursussen die voor jou een perfecte match zijn. Ook werkt de Doula Academie zelf continu aan een mooie aanvulling op het les curriculum.

Losse cursussen

De Doula Academie adviseert je tenminste 2 losse trainingen te volgen per 2 jaar. Deze zijn NIET in je totale opleiding-fee inbegrepen maar de Doula Academie deelt in een agenda module alle trainingen met jou waarvan de Doula Academie verwacht dat deze een mooie aanvulling zijn op het curriculum. Meer cursussen volgen mag altijd, uiteraard!